Tuesday, January 18, 2011

Yang Pertama Kalinya...

salam muhibbah...salam 1 Malaysia.
Yang Pertama Kalinya merupakan entry pertma aku dlm tahun ini..
kenapa aku berdiam???lantak la..bukan ada yang kesah pon kan???hehehe..

Sebenarnya aku hanya ingin melaporkan(dah mcm Buletin Utama) kegiatan  aku pada Januari 2011 smpai hari ini..
Aku dok mengaji lagi..maka...aku p kelas la pada hari Isnin-Khamis.
Hujung minggu (7-9) ada Program Interaksi Persatuan Seni Silat Cekak Malaysia organized by PSSCM Pusat Asasi UIA Nilai.
Hujung minggu (14-16) aku gerak ke UIA Petaling Jaya untuk Sports and Martial Arts Carnival.
esaimen lagi...heheh.jadi..aku tadak mood nak update blog ni.huhhu..

Aku nak share ni..
dalam apa yng kita buat..jgn tersalah NIAT.
Niat mesti betul.kalau x...akan berlaku kejadian2 yg tidak diingini..

Lagi...kalau anda seorang yg terbuka...
Jgn sampai terlepas cakap sehingga org laen salah paham.
dan jangan nak gatal bagitau all ur personal matters kat org..
 Private sket la der..

Lagi satu...
jangan tidur melebih dos plak...
kang jadik la mcm aku..
LEMAU+LEMBIK
dats it...mmuahhh...

(tingin nak baca semua novel Pak Latip)

sayang...
udnir kawa <3

2 comments:

DATO MUDA NIZAR said...

hahaha...tidur itu ibadah

afuan shah said...

tidur yg berlebih bukan ibadah dah cek oii...
(afuan shah)