Friday, July 23, 2010

coming back after almost a year


assalamulaikum...anybody home????
hehehehee...saya datang kembali bersama tora!!!!
sedaq x sedaq dah almost a year aku tak update blog n..
tah la kenapa...
tapi mulai hari ini..insyaAllah..ak akan try update blog n balik..

bnyakla cita baru neh..
yang pertamanya...i am not 'misi' to-be(nurse) dah..
now..i am psychologist-to-be...hik3..
ak dah tukaq kos..
dr budak nursing ke human science(social science)
dr budak science ak tukaq ke budak arts...
tersa kelainan di situ....
waktu amik borang (change programme application form) tu aku pikiaq bepuluh kali jugak sebab ini soal masa depan ak...
tapi setelah disupport oleh lecturer aku sorang neh..namanya..
Helmi Afizal Zainal
terima kaseh bro!!!;))

aku pon teruskan niat ak ini..
alhamdulillah..
rezeki ak baek..
setelah menduduki qualification test..ak kini berada di UIAM Nilai...;))
ok la kawan..gtg..t kita sembang len..chow chin chow!!!
salam alaik..tke gud cre...







2 comments:

Norakmar said...

walamakkk ai... cayala bro... ni yg aku jeles nih, mi....

ko mmg gud sapoter la, mi.. ko x nak support aku plk ke. keh3..

pd affuan, hargailah masa dan perkara yg ada pd masa kini kerana masa ini belum tentu datang utk kesekian kalinya pada masa akan dtg.. (adei, berbelit la lg. ehehe)

afuan shah said...

heheheh...
hargai jugak jasa antara org yg bertanggungjawab mmbuat revolusi atas masa depan saya n..hehe..

dan terima kaseh sekali lagi kerana saya dah dpt kenal kak kema jgk..;)
tq kak kema;))