Wednesday, October 13, 2010

DIARI: KESAH CHENTA SEPARUH DONGENG(part 2)

8 februari 2010

Dan terus aku pulang ke asrama.....maseh tergamam..

Ya Allah..apa patot aku lakukan??so then, aku terus mencapai enset burukku...

Seterusnya...aku terus menaip mesej kepadanya..mamat 2..wala!!nak taip kepala hotak apa neh??

Aku taboleh tipu diri ak sndiri la beb,,aku pon suka kat mamat ni..tp tatau la suka sbg apa..kawan ka?

Special BF ka?

Tahla...walaaa!!aku pon dengan berani bg mesej kat dia..membalas kata rasa hatinya,!!

How come maa!!!!malu siot!

(hari2 ku seperti biasa...mgkin sedang meyemai benih CHENTA..hhaha..ayat x menahan.geli!!)

23 Februari 2010(cuti semester)

Tiba2 aku rasa bersalh plak..aku rasa x patot aku semaikan bnda alah ni..huhu..argh!!!

Ya Allah..apa betol apa yang aku buat la ni?

Sekiranya hatinya sakit sebab aku, Kau ampunkanlah dosa2ku..sesungguhnya hatiku jauh lebih sakit Ya Allah!!sakit untuk tahan fitrah aku ni...

13 Mac 2010(maseh bercuti)

Aku dah dapat result untuk semester ni..huhu.. amat terok..lalalala~aku tekad!!!

Aku nak tukaq U!!!!

Apa nak jadik..jadiklah!!aku dah x larat...malu satu hal..bodoh n bengong 2 hal!!!

Pointer aku 2.00 ja..sapa tahan beb..plez la..

Tp cemana gan kelab memanah 2??waaa!!sayangnya,,,

Xpa2...aku carik ja la U yg ada kelab memanah jugak an...

Yezza!!!!

14 Mac 2010

AKu balik U...tp U lama lagi la...tatau dpt tukaq kos ka blom..huhu..

17 Mac 2010

Semua org dlm kelab memanah dah tau aku akn berambos dr U skang neh..hua3...termasoklah..

HAZIQ KELEPUT!!

Hohoho...sori la ziq..aku terpaksa bgtau hg..

Aku x suka kat hg...bukan2.aku berbelah bhagi...tatau apa perasaan aku kat hg..

Aku ni..dah besa jadik spare part org weh..aku jadi trauma sket gan dak2 laki..buka bole caya sgt an..

Sori sebab..apa2 ja lah..

24 Mac 2010

Yezza!!alhamdulillah!!

Aku dpt tukaq U!!!yey2!!!aku dpt tukaq ke Universiti Putra Malaysia!!dpt kos apa tah..

Tp kalau kuaq ni..dpt jadik doktot haiwan la...hahhaha..yezzaa!!!!

Dah bole kemas2 beg ni..tp rasanya nak stay lama sket la kat cn...bukannya apa...pasni susah la nak amik port kat cn..

Dh la aku ni budak famous amous ka cni..hahhaha..

28 Mac 2010

Kenapa aku nak carik balik benda yang aku dah hilangkan!!!waa!!lantak la!!malas aku..feeling meeling nih..!

5 April 2010

Hari ni hari terakhir aku join training memanah..nak panah apa ni??panah hati ka??panahan asrama ka??eh3..clap2..panahan asmara..huhu..geli la plaks...so..aku dimintak untuk member ucpan...

Ucapanku..(x egt sgt)

“Di ikat2 biarlah panjang,

Di sulam2 biarlah rapat,

Di pikat2 biarlah dekat,

Di pujuk2, biarlah hilang rajuk”

bersambung....

3 comments:

..aei.. said...

weyy.. aku suka ppatah ang tuh..
quote skit yew... :)

afuan shah said...

sukati ja pepatah aku..
cess!!

nadirah_nadheerah said...

sambung la lagi affuan~~