Friday, November 5, 2010

KAMU...TERIMA KASEH

SALAM ALAIK..
hahahahaha..boring x??..asyik entry baru aku ja...padahal tadak benda yang best..lantak la..blog aku..aku punya pasal.hehehe
kali ni aku nak share tentang seorang rakan aku,sahabat aku, kawan aku yang aku sayangi dan yang paling penting aku HORMATI...
first of all...KAMU..TERIMA KASIH.

aku..afuan shah(bukan nama n ejaan sebenar) seorang yang tidak matang..aku akui itu.
aku hanya memikirkan, hanya aku seorag saja yg betul..
org laen x.paling aku tidak suka..aku sorang yang emosional..amat EMO.membuatkan aku meluat dengan diri aku sendiri..
contohnya...seandainya aku send mesej kat org n org tu lambat reply atau tidak reply..
aku amat bengang...see??mcm budak kan?hehe..tudia...AFUAN SHAH.
padahal aku x penah pk pon org yang aku send mesej tu sibuk ka,tadak kedit ka,tdoq ka..etc..blablabla..
dan banyak lagi kerenah budak2 aku..heheheh..

setelah aku menjumpai seorang hamba Allah yang aku sayang dan hormati..
aku bole highlite besday dia saja...dia lahir bulan NOVEMBER.(dia muda lebih kurang 6 bulan dr aku)
dia sedikit sebanyak telah menyedarkan aku..
yang buat aku respect member aku ni..dia sedarkan aku INDIRECTLY.
dia sedarkan aku..hidup kena banyak SABAR..
hidup ni kena banyak TOLAK ANSUR.
hidup ni banyak TANGGUNG dan JAWAB.
hidup ini TAK BOLEH MENDESAK dan DIDESAK.
paling penting..hidup ini kita kena YAKIN kepada ALLAH..bukan kepada yang laen..

dia tak pernah MARAH kalau aku lambat reply mesej dia.
dia tak pernah PENTINGKAN DIRI SENDIRI dlm menilai sesuatu.
segala apa yang dia lakukan..dia akan HABISKAN..means here..dia bertanggung jawab la kan.
segala apa yang dia pernah demand...dia tak pernah PAKSA aku sejak dari hari pertama kami kenal sehingga sekarang.
dan dia sangat yakin bahawa PERKENALAN kami akan berkekalan..
dia yang kugelar..MEMBER.
KAMU..TERIMA KASEH..

4 comments:

Make Your Own Words™ said...

wow sapa la tu..haha

afuan shah said...

hahhaha...member la man...no controversi...
kurangkan kontroversi..tingkatkan prestasi..wahaha..
hg la man!!

si pujangga said...

sama-sama...

afuan shah said...

eyuuu~x memasal