Thursday, May 19, 2011

Aku Lepaskan

*sambil mendengar lagu Bunga-bunga Cinta (Mihrab Cinta)
*cuaca : hujan renyai2

Salam alaik..
oh..aku dah jatuh cinta sejak aku teroka blog dia..
Ya aku jatuh cinta.

tapiii..
tapi
tapi...

dia dah crush ngan someone..
ok fine..aku baru tau tadi.

kenapa Mr K??
apa kurangnya I ?
I pon pakai spect wut??
I pon garang2 sombong jugak...
I pon budak UIA..

Apa??I lambat kenal you?
dah nak buat macam mana...
Mr K. I rasa sgt sedih..even I silent reader tak bemaksud I tak ambil berat tentang you.
I sanggup habiskan berjam-jam baca entry you yang lepas sebab I baru jumpa your blogspot.

Andddddddddd..when I open your formspring..
I got the answer..
I must let you go.
walau dengan keadaan yg x seberapa baik ni...



Mr K. I harap dan doakan you dan 'dia' bahagia sepertimana you selalu happy bila buat entry baru.
Even hati I sekarang rasa x ketahuan. Namun, I redho.

I takkan berhenti baca your entry.
Terima kasih Mr K for giving me hope..*ouch :(



Selamat tinggal Mr K.

Your admire,
Affuan


p/s : sila Loading betul2 lepas baca keh..

Loading...

19 comments:

Anonymous said...

affuan2... wlupn hang sdih ak gelak berguling2 bce entry yg nie..hahhaahhaha.. :)
~Dafnie~

Afuan Shah said...

ngeng!!mana bole gelak..aku ngah bekabung neh...

Nur Fatin Akmal said...

milimilo tu budak uia ke ? uia mana ? kos ape ? perghhh berasap kot *haha*

Afuan Shah said...
This comment has been removed by the author.
Afuan Shah said...

ouh..aku ada kata ka 'milimilo'??hik3
dak gombak, law

cik golek...... said...

ciannyer..sabo je la yea.. :)

Afuan Shah said...

huhu...seriusnya cik golek...

nelly said...

jangan sedih2 ya ~

Nur Fatin Akmal said...

aku yg ckp milimilo sebab aku sekodeng fs dia . hahaha ohhh ye ke .. pergh budak pharmacy kuantan dia tak nak usha ke ? muahahahaha

Afuan Shah said...

@nelly : sedih skit ja..:P

@fatin akmal : hahaha...aku pon tau...formspring gak..waa!!kuciwa..alaa...kuantan jauh dr gombak..budak HS pon ok wut?

qamarguyz said...

salam ziarah..
huhu, sadis pulak baca entry ni..
sabar la yer..
j0m cari aweks blogger lain ;0

Afuan Shah said...

salam ..
hahah...cari aweks nak buat apa??
sy pon pempuan..kan dh bgtau kat atas...:)

IZZAH FAREZAH said...
This comment has been removed by the author.
Mar said...

ngek,...ngok...nah ambik komen aku ni,..nak berkabung bagai,....hahaahhahahaaha..

jap nak terberak plak:P

Afuan Shah said...

berak pon kena bgtau org ramai k??

nub said...

amboih begitu na..ok aku masih loading..
haha

Afuan Shah said...

hahahahhaah...ok...loading cepae sket nub...

Sharifah syazee said...

HAHA.guling2 ak gelak..awat xtw..
alolo.xpe afuan!ce ang tulis surat kasih syg kt ak lak..terharu ckit~;p

Afuan Shah said...

aku serius neh..weekkk!!
kat hg?takmau..sebab hg pon dah ada pakwe