Monday, May 30, 2011

COO tak pandai guna Excel ???

Salam.
boleh tak kalau aku nak gelakkan beliau ni??HAHAHAHAHA
SAPA? yes...!! COO atau Chief Operation Officer (Ketua Pegawai Operasi)
weyhhhhhhhh....beliau tidak pandai guna Microsoft Excel..
kemon...kemonlah!!
takkan kerani bodoh macam aku ni bengap sangat tak tahu yang beliau sedang menipu aku..

"Encik..tabaek bohong..mak saya kata, kalau bohong nanti mati susah"

hahahahaha...kalau boleh aku cakap kat beliau macam tu lah....pergh!!mau aku kena pecat..
tapi serius la, kalau ya pon nak mintak tolong aku, jangan la perbodohkan diri sendiri..
benda simple ja pon. Buat table pakai Excel.



Macam mana hang boleh dive Camry kalau Excel pon tak reti guna??HAHAHAHA...

"saya, kalau bab computer ni poorly fail", COO said
(lebih kurang la)

cewahhh!!! hellloooooo??
macam mana CEO boleh amek hang kalau Excel pon fail...kemon..kemon...aku tak suka penipuan.
gaji aku dengan hang entah berapa puluh kali ganda pon aku tak tahu. Tapi hang tak layak nak meipu diri sendiri macam tu. Naseb baek lah tak mengaku hang tak reti guna Microsoft Word. Kalau tak, mau aku gelak guling-guling...pastu muntah hijau.

Baek kasi aku~HAHA

p/s : baru tadi aku tahu yang beliau memang x pandai guna Excel. kesian la plak. =.="

Loading...

9 comments:

ZORA said...

ni kamu coo bace blog kamu ni hbis la..ekekeke..

btw 2 la tndanya,org darjat tnggi ni bkan sume yg dy pndai..:P

Anonymous said...

affuan...esok pagi2 masuk blik saya..saya nak brainwash awak sket..ceo akan join skali..saya ingt gaji awak kne potong sparuh bulan utk bulan ni.

Afuan Shah said...

@zora : hahahaha!! btw..darjat manusia hnya mampu dinilai oleh Allah melalui penilain iman..cewaahh!!hahaha...alaa...dia kan fail bab computer ni..rilek ja lah..

@anonymous : tah sapa la awak ni..tp surely, awak kawan sy...hahaha..rilek sudaa...CEO bapak mentua sya..:P

En. W said...

dia tak pandai guna Excel 2007 agaknya

MS Pejabat 2007kan agak sukar nak dikendalikan.

Afuan Shah said...

hahaha...tolonglah...jgn buat lawak...xkan laen 100% kot weh...

btw..baru dpt tahu yg mmg dia x reti guna excal.kesian kan?

Luq At Your Words™ said...

hahaha...kesian..rupanya ada jugak mcm tu..xpa jgn xtau langsung sudah la..
dia kna la bljar dr hang affuan..

Afuan Shah said...

ceceh...
blajaq dr aku memang aku kena charge 1 jam 50 hengget..hahahah
tadak mananya..
aku pon mcm impressed sket bila dpt tahu yg dia tak tahu guna excel..mengarah org kemain...duhh~~

Wan Zahidah said...

ptt ko yg jd coo ngan drive camry kan??

Afuan Shah said...

@wan zahidah : tau pon Wan Z.tu la yang aku cuba sampaikan..kah3!!