Wednesday, June 1, 2011

I am Heartbroken. Please Give Me Sit

Salam alaik..
Sedang aku melayan perasaan didalam bas RapidPenang semalam petang.

Tiba-tiba aku ternampak "sign" (kot) yang suruh kasi priority kat manusia yang kurang upaya.
apa??sign ja kan?? tapi aku teruja..nak buat macam mana.HAHA. Jom tengok kepada siapa kita MESTI bagi KEUTAMAAN untuk dapatkan tempat duduk dalam bas RapidPenang.


Warga Emas?? Kos Of !!

Ibu Mengandung?? Sangat patut !!

Parents yang ada baby/ anak kecil?? Tak kasi nanti budak tu mengamuk plak.

**********

*******

****

**

*

*

*

*

*

*
nampak tak yang kaler merah tu apa???

Haaa....untuk mereka yang PUTUS CINTA!!!!! =.="

Weyyyyyy...aku memang terus capai henset buruk aku dan snap gambaq2 tu.  Lantak la orang nak kata aku jakun pon :P
Aku rasa mugkin pihak Rapid nak letak 'sign' orang yang mempunyai masalah jiwa (mental ilnessess) tapi gambar tu serius aku jadi fikir 'sign' orang yang putus cinta. Mungkin orang putus cinta ni ada masalah jiwa jugak kot. Wallah hu'alam :) So semua, tolong ya

I AM HEARTBROKEN. PLEASE GIVE ME SIT

please give me sit in your heart..cecehhh..lawak saja...

okeh...aku rasa mcm aku sorang ja yang ambil serius benda ni..hehe

p/s : maaf..gambaq2 tu kurang cun sebab camera phone aku cikai

Loading...

12 comments:

nawal addina said...

haha . comel sign2 tu .

haha , i'm heartbroken , please give me sit in ur heart .

;) btol nie . i'm heartbroken :(

Afuan Shah said...

@nawal addina : hehehhe...RapidPenang mmg nak comel2 ja..
aik??xkan heartbroken??bukan tgh bahagia ka?

ain revival said...

hahah..lawak gglerr sign gitu...

im miss heartbroken..plez gv me a sit...:)

adess!

Afuan Shah said...

@ain revival : hehehe...kalau x kasi I sit..i bole mati!!

ZORA said...

lawak gak sign 2...

tapi kalo org yg tak brapa nak tau kmpem msti dy ingat sign 2 imbol untuk org yg putus cnta..

Afuan Shah said...

@zora : see?? first time memang ingat purus cinta lah!!HAHA

nawal addina said...

hahaaha , hati nie awk .. org tatau cane ;)

Afuan Shah said...

@nawal addina : memang org tak tahu cemana.. tapi Allah tahu :)

liyana said...

haha..saya pun ingt cmtu gk..
first2 tgk..plik2.sapela cptakan signboard tu

Afuan Shah said...

@liyana : kan2???hehehehhe..yeah..saya ada geng!!

Solihin Zubir said...

hahaha.. serius ka ada sign camtu dlm bas rapid? 1st time tgok ni.. heheh.. mental..

Afuan Shah said...

@solihin zubir : ha ahh...serius ada...sek la kat bas rapid...rasa semua ada..