Monday, June 20, 2011

Paham tak?

Salam...


Paham tak bila hari ni hari isnin??
so da lagi 4 hari aku kena kerja minggu ni

Paham tak bila aku kena kerja??
Kerja tak best ok

Paham tak bila kerja tak best??
Aku akan rindu untuk pergi ke kelas

Paham tak bila aku nak pi kelas??
aKu harap bulan 9 datang cepat-cepat..

Paham tak bila bulan 9 datang cepat-cepat??
maka cuti dah tiada...

Paham tak bila cuti dah tiada??
So, aku tiada masa untuk meronggeng...
Paham tak bila aku tiada masa meronggeng??
Maksudnya aku sentiasa busy dengan dunia universiti.

Paham tak bila aku busy dengan dunia uiversiti??
Aku akn kembali depression...

Paham tak bila aku depression??
Mood swing.

Tahu tak kenapa benda ni berlaku??
Sebab aku manusia yang lembab nak fikir yang tu semua rezki dan nikmat semasa sehat, masa lapang, masa muda dan semua...

Astagfirullah hal adzim..

Loading...

7 comments:

ain revival said...

hahha..sengal//

xsabar gak nak abes praktikal n nak start class..:)

Afuan Shah said...

hahahaha...sgt okeh...

nawal addina said...

haha , sengal ! :P

En. W said...

Bila pergi kerja, tak seronok, nak kembali ke Universiti.

Bila pergi ke Universiti, tak seronok sebab banyak tugasan, nak cepat-cepat kerja.

Ulang dari atas.
Begitulah kitarannya berlaku. Hm..

Afuan Shah said...

@ nawal addina : hahaha...manusia kan..

@En. W : kitar semula...huhu

En. W said...

ya benar, benar
ku tak bohong

Afuan Shah said...

@ En W : lawak la EN W ni..dah mcm pelakon teater..!!