Wednesday, December 29, 2010

BAS dan BOLA

Assalamualaikm wbt...
kai fa hal???apa kabar???how are u???
ana??bikhoir-bikhoir ja...hik3..

golek2 depan laptop....sambil memikirkan apa akan berlaku pada dunia esok....(ada burung kecik2 keliling atas kepala gua)
hehhehe..aku merapu ja la.....hik3..
xla...aku ngah memikirkn...esok nak balik UIA Nilai ter chenta gan apa....

1. jalan kaki... (mau terchabut)
2. naek tongkang pecah (kena balik zaman Dinasti Ming)
3. naek GARUDA????oupsss!!(xleh2..aku blaja kat dlm Tanah Tumpahnya Darahku)
4. naek BMW aku?? (dlm mimpi)
5. jadik minah rempit??? (ok gak tp tadak baju Baby-T nak jadik seksi)

dah la afuan..tayah tipu org...hehehhe..
macam biasalah..aku balik naek.....BAS!!!!!!
hah??bas apa???aku tatau lagii...
yg pasti...bukan bas yang tinggalkan aku....sebab dia dah tinggal aku kat Petronas Sg. Perak bulan Mei lepas..hahah..(sori..aku x dpt nak reveal company bas 2...xpasal buat udang dosa kering)
PADAN MUKA aku!!!
mungkin aku akan naek Konsortiuum dan apa2 ja la.janji smpai...
hahahah...mesti hampa kata..ada aku kesah ko nak naek ape pon???hehehe..
ku cuma nak egtkan..Company tu dah bnyak kali buat hal...
jadi..KATAKAN TIDAK PADA....bas itu!!!
ok...boleh blah afuan dr Penang ni...dan kembali ke jalan yg benar...*x memasal

ok...
tukaq siaran tv...BOLA!!!
malam ni...pukol 8PM kalau x salah aku...
Harimau Malaya akan berentap skali lagi dengan Garuda yg amat pulun..
kes laser pon nak bising macam beruk termakan cencaluk basi...apa ada hal??
macam la Markus(keeper Indon) dah buta kena laser tu..nyampah nak mam***!!!
kalau hampa malawat ke fanpage Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) memang rasa nak delete ja page tu..
dah jadik port mat n minah indon ngutuk Malaysia..memang melampau la kan..
ok..aku x perlu ckp bnyak2...sebab buat darah aku nyirap(sebab Malaysia Tanah Tumpahnya Darahku.)
apa2 pon..malam ni membuktikan..sapa yg pakai DUKUN..sapa yg kena panahan LASER...
who will shut off their mouth...??who will win??who will will will...

GOOD LUCK BUAT TEAM MALAYSIA!!!
AAAAUUUMMMMMMM!!

4 comments:

thaqif91 said...

meowwwwwwww...
meow..

afuan shah said...

eyuu~~kucing gatal!!

KimiWarrior91 said...

hahahahhaa jalan kaki ja...dekat ja pun penang ke nilai tu...hehe

afuan shah said...

hek la..jauh kot!!!