Friday, December 31, 2010

Salam Terakhir

Sawadikapp!!!!
Namaste!!
Hai!!
.
.
.
Assalamualaikum!!
entry terakhir untuk tahun 2010.hehehe...
nak taip apa nih..blank terus....
okeh...sebenarnya, aku x pandai berblogging seperti : 


1. http://www.benashaari.com/ (Ben Ashaari)
4. http://www.shadawentz.com/ (Shada Wentz)
5. http://afiqah-zulkifli.blogspot.com/ (Travelog Menuju Tuhan)

(jemput singgah blog-blog ni)


dan aku x pandai berbahasa seperti blog....


2. http://putra-al-haj.blogspot.com/ (Bicara Pujangga)
3. http://nor-azhar.blogspot.com/ (rivolusi-i hat-i dae-i 180* Degree-i) 
4. http://dirikudrcinta.blogspot.com/ (Dr. Cinta Punya Blog~)
5. http://lhthebest12.blogspot.com/ (Words of Curiosity) 

(singgah jugak bagi sokongan kepada bloggers ni)


dan blog2 laen la..xkan nak masukkan semua plak an...??hik3...
tetapi.........lubang hidungmu tetap menjadi pujaan hatiku!!!???
aku sangat happy kerana pabila membaca blog2 mereka ini membuatkan aku tersenyum..
kadang2 terasa diperli..kadang2 rasa diri ni bodoh bangat..kadang2 rasa diri ini sedang membaca buku motivasi...kadang2 rasa diri ini perlu membaca newspaper...terima kaseh blogger semua!!!walau.....


hnya di radio kumendengar suaramu...*eh2..ni lagu..maafkan hamba tuanku..


walau kita hanya mampu bertemu di shoutbox, di kotak2 komen..tetapi sudah cukup membuatkan cuti aku pada kali ini bahagia!!(tetapi selalu kena marah gan mak ayah sebab melekap depan laptop)heheheh..


tu ja aku nak cita dalam entry terakhir aku ni...i mean untuk tahun 2010 lah weh...
ada jugak blogger x tahu aku ni pempuan ke laki ka...hik3(gelak guling2 aku)
xpa..dah biasa....lantak la nak pk apa pon..janji entry aku dibaca dan dikomen..hua3(mcam bagus ja penulisan aku)


diharapkan tiada antara kita yang terasa hati..saling mendengki iri hati dan semua penyakit hati..
taiplah penulisanmu mengikut kata hati yang di 'command' oleh akal yang waras...bukan jiwa yang kacau.


apa2 pon..


Majulah Blogspot Demi Negara!!!



xlupa juga..


SALAM 2011!!!
(bayangkanlah sendiri ada bunga api sedang meletup kat belakang hampa semua.hehehe)

Chow chin chow!!
*chow kit road pon ok..


p/s : wa kurang suka letak pic dlm wa punya blog..harap maaf (sebab wa malas)

10 comments:

shada wentz said...

hehe.. trimas affuan!
smoga tahun 2011 nnt kita smakin ligat berblogging!
hidup bloggers! XD

afuan shah said...

hahahah..ok2..tadak hal..kalau aku berkesempatan!!

Encik Ska said...

Majulah blogspot demi negara! Haha!
Happy New Year! :)

afuan shah said...

ohooo..hooii..yezza!!majulah!!!
HNY!!

Make Your Own Words™ said...

hahahaha...xle blah..blog aku pn trsenarai

afuan shah said...

mesti la....
kena bagi bole blah la man..hik3..
promo2

Afiqah Zulkifli said...

ecey affuan..
write from your heart ;)

buatlah entri psl pertukaran anda ke HS.

afuan shah said...

@afiqah zulkifli
ceh..kuang asam..tp betul2 nak ka??
kang tadak yg baca..hua3..btw..tq..

si pujangga said...

membakar semangat ak utk berblogging.. haha

afuan shah said...

yezza!!marilah berblogging en pujangga!!