Thursday, March 17, 2011

Award 99th Follower

Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah...99 followers sudaa!! sangat sukaa!! sangat syiiiookkk!!
dari 2 Jun 2009 sehingga ke hari ini 17 Mac 2011 dok menaip untuk blog ini...(tolong gelakkan aku..)
dari Both Hands are Speaking sehingga bertukar kpd Loading...
aku malas blogging selepas aku buat akaun Facebook...curang la katakan...
okeh2...meh cn aku nak bagitau..

SIAPAKAH PENERIMA ANUGERAH 99TH FOLLOWER AKU??
*bajet macam follower dah 11 ribu 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Cik Sya Fiqa .Tahniah !!

ok Cik Sya Fiqa..saya nak kasi award neh..tapi awak jangan gelak ok??sebab saya x pandai nak buat sangat...TERIMALAH!!!!!

Jangan nanges ye Cik Sya Fiqa...award ni sangat x lawa...tp saya betul2 nak kasi kat awak

Kepada follower saya yang laen pon. terima kasih banyak2 kerana sanggup baca entry saya dan sanggup tengok blog saya yang sangat malas ni...hehehehe..
paling saya hargai...komen-komen tuan2 dan cik2 dan puan2 semua...terima kasih sekali lagi..
terharu ni...iskiskisk

*********************************

lagi satu...hari ni ada birthday orang tu....
jeng!jeng!jeng!
disebabkan aku baek hari ni..aku kasi hadiah...

Happy Birthday buat Cik Si Itam Manis 
pandang tak jemu yang ke 2011-1987= ???



hadiah paling buruk Cik Si Itam Manis penah dapat..tu pon kalau terima...hahahaha



ok dah..
sagi pukoi 5 petang result sem lepas dah nak keluaq..doakan aku kawan2!!!
adios...
Loading...

15 comments:

sya fiqa said...

hoho.. :D
thanx ya!!
wink2~~

afuan shah said...

okeh..sama2 =)

Cik Itam @ ira said...

hahaha... rabun bnyk sgt kot... dri td cri ... xjumpe...

hehehe..
tq en afuan shah..
saya terima adiah 2... sweet sgt2x

afuan shah said...

hahahahah...x bole blah...
encik pon encik lah...
tp kalu cik lagi sesuai...:)
sama2 cik ira...hadiah cikai saja tuh

hafiz hafizol said...

muahaha.. lawak sungguh mu nim.. ok congrats...

afuan shah said...

erk???lawak k???~

Nora Shahaira said...

akak anniversary today

aReTikZ said...

weehuu ~ congrats ^_^

Entri Lelatest
Baik Si Penjaga Gol?

afuan shah said...

kak Nora : tahniah!!!semoga maju jaya

aretikz : tq lah!!=)

Nora Shahaira said...

akak masuk blog ni pasal nama mu sejibik nama member akak, afuan shah. jadi, ingatkan kot dia buka blog..tapi dia duk klang nun...bukan ni..akak datang follow ya..

afuan shah said...

hahahahh..really kak???x bole blah....saya bukan orang klang...btw..selamat berkenalan..tqvm

shereena said...

nak award jgk.nak mekdi.hakhakhak

btw,gud luck 4 ur result^^

afuan shah said...

hahahahaha...x bole blah...okeh..dah dapat result tu...weee~~

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
tahniah..rajin berblog ramai yang ikut..teruskan

afuan shah said...

salam...tq lah!!!