Sunday, March 20, 2011

Result . Mereka yang lebih gembira .

Assalamualaikum..,

alhamdu lillah result semester akhirku melepasi target....Terima Kasih Ya ALLAH.

yang pertamanya..terima kasih kepada GURU ku kerana keberkatan yang ada padanya.

dapat melihat kegembiraan pada raut wajah dua orang yang telah meletakkan harapan kepadaku..iaitu IBU dan AYAH.

Kemudian aku terus mencapai telefon menelefon sahabat...Nur Aina Farhani...hanya tuhan yang tahu betapa dia gembira untukku seperti dia yang mendapat result...Tq aina..

Aina


Kemudian aku menelefon rakan seperjuanganku... Nadzirah Annuar...alhamdulillah..result dia pon sangat gempak!!! tahniah !! Programming dapat A-

macam kenal ek??(nad)

Then, aku menaip mesej untuk diberikan kepada seorang yang sudah ku kira seperti abangku sendiri... Abang Nabil...memberitahunya tentang kejayaan aku...sebenarnya beliaulah orang yang telah mencabar aku untuk mendapat dean's list...yes!! memang aku seronok kerana inilah kali pertama aku mendapat anugerah dekan semenjak aku masuk Pusat Asasi UIAM Nilai tu. Beliau terus call aku selepas itu dan mengucapkan Tahniah..Pada suaranya aku merasakan kepuasan dihatinya...Dan yang paling tak menahan, beliau telah memberitahu 'abang-abang' ku yang laen tentang result aku...adooiii!!xperlu lah abg Nabil...huhu..abang-abang yang laen turut melafazkan tahniah kepadaku...

Aku juga menhantar SMS kepada lecturer aku.. Br.Helmi Afizal Zainal kerana beliau lah yang memberi jalan kepadaku untuk menukar program di kala niatku untuk tukar program tidak digalakkan oleh insan sekeliling yang laen.. dari Nursing ke Human Sciences. Beliau sangatlah gembira. Aku juga sangat gembira... Terima kasih bro. Saya doakan bro bahagia...

Kepada Abang Faizal, Abang Nabil, Abang Fendy, Abang Rambau dan Alang...terima kasih kerana selalu mengingatkan saya tentang kejayaan ini. Saya pasti merindui abang-abang semua semasa di Gombak kelak.. Andalah yang terbaekk  !!

Dari kiri...Alang, Abnag Faizal, Abang Nabil...Berbaju maroon: Abnag Fendy dan Abang Rembau


Kalau hampa nak tau..insan-insan di atas tu yang selalu ada disisiku apabila aku sepi, sedih, gembira apatah lagi dan segalanya...kepada semuanya...terima kasih...doakan saya berjaya di Gombak kelak..berjaya di dunia dan selamat di akhirat...Insha Allah.. Terima ksih kepada rakan-rakan  laen yang telah mengucapkan tahniah :)

Kepada kawan-kawan yang laen..sama ada di CFS IIUM PJ mahupun Nilai...
Tahniah buat anda juga !!!

p/s :Kepada dia yang belum/baru tahu result ku...saya harap awak dah tahu dan semoga awak juga mendapat result yang bagus. Awak juga sentiasa disisi..

16 comments:

Bigpapa Bobaldo said...

tahniah affuan

afuan shah said...

tq jan...:)

i am S!L4H.. said...

tahniah2. byknye ucapan penghargaan diberi.
=)

afuan shah said...

hehehhehe..buat mcm mana..ramai yg menyayangi diri ini...hahahaha...tq lah !!

BillyNain said...

dapat DL tu...tahniah2!

afuan shah said...

tq billy!!:)

Muhammad Haidar said...

result aku tak keluar pun.. :(

afuan shah said...

keluar kat kuantan nanti kot dar..ilek la...:)

cacing said...

tahniah afuan... moga2 terus berjaya!

afuan shah said...

tq cacing..!!!cacing pon..:)

Aretikz said...

congrats.. syukur alhamdulillah ^_^

Entri Lelatest
Saya Tak Pernah Burukkan Awak, Kenapa Nak Burukkan Saya?

afuan shah said...

jazakallah..:)

shereena said...

congrats!!!

afuan shah said...

tq !!!

Fatihah said...

Tahniah

afuan shah said...

tima kaseh :)