Friday, April 15, 2011

Happy 20th Sayang...

Salam alaik..
dear my love...
i love to say...i really miss u...
(ok stakat tu saja bahasa inggerisnya ya kawan2)

sayang..
engkau orang yg paling tabah pernah aku jumpa...
datanglah musibah apa pon...kau tetap dapat menahan air matamu...
engkau orang yang penuh dengan kasih sayang..
sekelilingmu pasti merinduimu...
engkau orang yang setia...

sayang..
kalau dulu aku suka memberi mu sajak serta surat..tetapi tidak sekarang...
kalau dulu kita selalu bersembang tika lewat malam..tapi tidak sekarang....
kalau dulu kita selalu saling kejut-mengejut untuk subuh tapi tdak sekarang...

sayang..
dulu aku tidak pandai untuk mengungkap "sayang" kepada engkau...tapi sekarang aku dah pandai..terima kaseh sayang...

sayang..
dulu aku tidak tahu apa makna sayang...tapi sekarang aku dah paham...terima kaseh sayang..

sayang...
dulu kita penah bertekak soal Manchester United dan Arsenal...tapi tidak sekarang..dan season ni MU lead lagi :( WAAA!!!! tapi mcm mana pon..kalau ada game antara kita (MU vs Arsenal)..penyokong tetap satu stadium..itulah bukti utuh tali kaseh sayang kita..


VS


sayang...
mungkin sekarang aku sudah berubah...tetapi percayalah...Engakau tidak akan berganjak dari lubuk hati ini..
sentiasa merindui mu..
sentiasa rindu mendengar suaramu...
sentiasa rindu air matamu...
rindu pelukanmu...
Kita akan berjumpa di Gombak!!


Nur Aina Farhani...hang dah besaq...jaga diri elok2...ada jodoh bertemu lagi..:)


berbaju putih yang kat tengah tu la..!! (gambaq tahun 2008)


Loading...

8 comments:

shereena said...

ehem2..haha
happy 20th kat c dia..^^

afuan shah said...

hahahhaha..ni mesti salah sangka...aduss...

Cik Itam @ ira said...

hahaha... ye ye ye
da thu...
sori dulu tersilap pggil en.. hahahaha
name cm en sja..

afuan shah said...

yey!!akhirnya cik itam tau!!tahniah2!!tak pa...ramai yg anggap mcm tu kan..

PendekarPetai said...

hahah jgn kawen kat padang bola sudah.. hahaha

afuan shah said...

kawen???sorang lagi salah paham...aduss..=.="

.faney. said...

ingat nak komen puji sweet , nak kata untung lha segala lagii lhaa. tapi tup tup baca komen komen kat atas, okehh. speechless! (lost suda!) HAHA! ^^V

afuan shah said...

hahahahha....tabole blah naa...btw..tq!