Sunday, July 17, 2011

Dah mula menyampah

Salam...
ahad bertemu ahad...
aku memang malas nak update blog sebab ada sebab la kan.

aku sebenarnya menyampah tengok news feed atau any feeds kat Facebook..
rasa nak lempang Facebook...hahaha
Sebenarnya, aku minat jugak pasal politik.
Tapi aku tak la hebat macam mana orang lain kan..
Pasal isu Bersih 2.0 haritu..
aku igat dah habes...habes la..
adess..bole pulak drag sampai ke hari ini..dah seminggu la bhaaiii..
tak bosan ka??
nak buat status yang gempak Bersih 2.0,3.0,4.0 and infinity.0 ja...

Pastu drag sampai isu PRU-13.
Pastu buat page suruh PM rsign la, menyampah ngan Rosmah la, nak suruh Khairi berhenti la..
Apa yang matured sangat hampa ni??
Aku rasa Malaysia ada undang2..ingat main tengok undian FB ja ka...???HAHAHAHAHA
Lantak la kan...hampa kan pandai...

Lepastu bincang pulak pasal student nak kena buang universiti la apalah..
yelah..aku tak boleh nak larang..
akaun FB hampa...hampa punya sukalah kan..
Lagipon, gunalah FB sebaeknya sebagai satu wadah untuk berdiskusi dengan bijak dan adil..
x gituhhhhhh??

Aku pon gediklah nak share pasal Bersih 2.0 ni...
Ramai kan orang memaki hamun PDRM ??
Sembang lah kan, parents depa bukan Polis.
Hampa ingat semua benda hampa tahu..
Dan semua benda yang hampa tahu tu benda betul kan??
Lantakkkkk....asal hampa bahagia nak memaki org...keep it up..teruskan usaha..
Rasulullah memang suka umat yang memaki hamun ni..(pada yg slow ini sarcasm)

Dah tu jaaaa....
Jagan sampai pasal isu Bersih ni ada yang putus kawan sudahlah sebab tak sependapat..
Be profesional okehh??HAHA..

Salam nisfu Sya'ban..
Selamat berbuka puasa bagi yang brpuasa.
Selamat membuka buku baru...
 Adios...Salam alaik...




Loading...

3 comments:

nub said...

hihi. bersin bersin

RepublicAku said...

Akal ada cuma salah letak tempat ...kita di kepala mereka juga di kepala...kepala lutut!

Afuan Shah said...

@RepublicAku : hahahah..kepala lutut pon boleee